Brow Lift - Brow Lamination

Nu kan du få fylligare och fantastiskt formade bryn med denna skonsamma behandling!

Ingår: Browlift, färgning ( vid önskemål), formning, behandling med extra effektiv keratin.

Brow lift betyder att man rakpermanentar stråna.
Detta gör att man kan separera och lägga varje strå som man önskar och på så sätt få en perfekt önskad form som håller plus täcka luckor mer än när stråna är böjda och ligger på varandra.
Efter behandlar vi med en extra effektivt Keratin som ger starkare, friskare och fylligare strån.

Vad efterbehandlingen med keratin gör:

- Småmolekylärt keratin fyller och stärker strået inifrån. Förbättrar stråets elasticitet och minimerar risken att det bryts av.
- Keratin med stora molekyler reparerar strukturella skador och motverkar slitage. Förbättrar elasticiteten och verkar revitaliserande på stråets naturliga skyddsbarriär.
- D-Panthenol ger en långvarig återfuktning, mjukgörande effekt på hårstråets yttre lager och har en bevisad god effekt på stråets fyllighet.
- Biotin (Vitamin H) ökar produktionen av Keratin och ger strået en jämn och hälsosam struktur.

Lash Lift - Fransböjning

Lash Lift är en metod där man skonsamt böjer upp sina egna fransarna och samtidigt gör fransarna starkare och friskskare med keratin behandling.

I behandlingen ingår Lash Lift, färgning av fransar, efterbehandling med Keratin Double Treatment.

Vad gör Keratin:

Småmolekylärt keratin fyller och stärker strået inifrån. Förbättrar stråets elasticitet och minimerar risken att det bryts av.
• Keratin med stora molekyler reparerar strukturella skador och motverkar slitage. Förbättrar elasticiteten och verkar revitaliserande på stråets naturliga skyddsbarriär.
• D-Panthenol ger en långvarig återfuktning, mjukgörande effekt på hårstråets yttre lager och har en bevisad god effekt på stråets fyllighet.
• Biotin (Vitamin H) ökar produktionen av Keratin och ger strået en jämn och hälsosam struktur.