CIRCADIA

Circadia är ett professinellt hudvårdsmärke med fokus på hudens och kropens inbyggda biologiska klocka. Deras produkter är omsorgsfullt framtagna för att samverka i harmoni med hudcellernas cirkadiska rytm, för att på bästa sätt skyda huden mot miljöpåverkan och stimulera kroppens egna läkningsprocesser.

Circadia är ett avancerat hudvårdsmärke framtaget av läkare och kemister som under 20 år använt sig av det bästa från klinisk forskning.

De använder sig endast av ingredienser med farmaceutisk kvalitet, så som botaniska extrakt, stamcellsteknologi, vitaminer samt peptidteknologi.

Nedan är bara några av Circadias unika behandlingar, fler hittar du via bokningslänken.

Circadia Red Carpet

Behandlingen som kan stå för sitt namn.
Perfekt inför en fest eller när du vill ha en ordentlig Quick fix.
Den stramar upp huden och reducerar fina linjer och minskar rynkor direkt och ger samtidigt en fantastisk lyster. Efter rengöring görs en Rasberry enzym peel som tar bort döda hudceller effektivt, är antioxidant samtidigt som hudens hudton jämnas ut och den ger direkt mer lyster. Efter det lägger vi den unika masken Firming Peptide som ger ett synbart lyft efter endast 20 minuter!  Avslutas med en vitamincocktail för ytterligare lyster.

Circadia Oxygen RX

Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden.
I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen.Syre har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt för dig med Rosacea, inflammerad  acne och synliga kärl och har även positiv verkan på ojämn hudton.
Bygger upp hudens barriär  och syramantel för en frisk hud.

Circadia Resurfacing

Alla döda hudceller tas bort med en starkare enzym peel för att ta bort alla döda hudceller samtidigt för att ge lyster och reducera oönskade pigmenteringar.
Sen görs Circadias unika oxygen behandling, som syresätter, reparerar och arbetar anti-bakteriellt i huden.
Därefter lägger vi en stark A-vitaminpensling ( 2,5%) som jämnar ut hudtonen och hudstrukturen. Direkt efter behandlingen har man ett väldigt fint glow men en lättare gul färg pga A vitaminet, Huden skall ej utsättas för andra krämer, smink eller vatten 12 timmar efter denna behanding!
Räkna med en ytlig flagning i ca 3 dagar efter behandlingen.Passar väldigt bra för akne-ärr och/eller aknepigmenteringar, eller för någon som vill ge huden nytt liv och en fräschare känsla. Funkar även bra om man har mycket tilltäppta porer.

Circadia Moisture

Circadia är ett avancerat hudvårdsmärke framtaget av läkare och kemister som under 20 år använt sig av det bästa från klinisk forskning. De använder sig endast av ingredienser med farmaceutisk kvalitet, såsom botaniska extrakt, stamcellsteknologi, vitaminer samt peptidteknologi.Cocoa/amandola, lactic + marshmallow whip/snow algae
 
En återfuktande och lystergivande behandling som både avlägsnar döda hudceller och ger ordentligt med fukt.
Inleds med en enzym peel som avlägsnar döda hudceller samtidigt som den är lystergivande och jämnar ut hudtonen. Efter det läggs en lättare kemisk peel mjölksyra som återfuktar på djupet med  långvarig effekt.
 Avslutas med den underbara rikt återfuktande marshmallow whip hydrating mask som även är läkande och lugnande.
Avslutas med serum och passande kräm